Uvjeti korištenja

Naslovnica > Uvjeti korištenja

Sadržaj na web stranicama djecjivrtickorcula.com zaštićen je autorskim pravima.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranica djecjivrtickorcula.com, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Dječjeg vrtića Korčula.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća (i) sve rizike koji nastaju iz korištenja ovih web stranica te prihvaća (ii) koristiti sadržaj ovih web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost Dječji vrtić Korčula se u potpunosti odriče svake odgovornosti (i) koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, (ii) za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za (iii) bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.

Ove web stranice sadrže i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati.

Web stranice djecjivrtickorcula.com koriste tzv. kolačiće (eng. ‘cookies’) kako bi se našim posjetiteljima mogla pružiti usluga korištenja web stranice s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem.

Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.

Sesijski kolačić postavlja se na računalo korisnika web stranica djecjivrtickorcula.com samo za vrijeme trajanja njegovog posjeta ovim web stranicama te se korisniku na taj način omogućuje da se učinkovitije služi web stranicama. Automatski istječe kada zatvori svoj preglednik.

Korisnik web stranica djecjivrtickorcula.com uvijek može samostalno regulirati primanje kolačića putem postavki svojeg web-preglednika.

Dječji vrtić Korčula isključuje svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranica djecjivrtickorcula.com u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika.

Korištenjem web stranica djecjivrtickorcula.com smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim uvjetima korištenja, uključujući i sa pravilima o zaštiti osobnih podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.

Dječji vrtić Korčula se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika ovih web stranica.

Dječji vrtić Korčula  može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail, a navedene podatke koristiti ćemo isključivo u svrhu što boljeg što boljeg, kvalitetnijeg i učinkovitijeg obavljanja osnovne djelatnosti.

Dječji vrtić Korčula obvezuje se da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.

Dječji vrtić Korčula zadržava pravo izmjene sadržaja ovih web stranica te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Dječji vrtić Korčula zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja. O svakoj promjeni ovih uvjeta korištenja korisnici će biti na odgovarajući način i pravovremeno obaviješteni.