Galerija Korčula

Naslovnica > Galerija Korčula

\"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\"  \"\"

 

DANI KRUHA I ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE

\"\" \"\" \"\" \"\"

DJEČJI TJEDAN 2023.

Raznim aktivnostima u svim odgojnim skupinama Dječjeg vrtića Korčula obilježen je Dječji tjedan. Djeca su kroz radionice učila o svojim pravima i obvezama,oslikavala panoe i transparente, a održane su i zanimljive posjete. Djeca Srednje i Starije odgojne skupine posjetila su Gradsku knjižnicu Ivan Vidali Korčula i Interpretacijski centar Marko Polo Korčula. Mlađi vrtićani bili su u šetnji s Andreom Tedeschi uz predstavljanje slikovnice \”Lili i Maša upoznaju Korčulu\”. Posjetili su i Gradski muzej Korčula, a sve je okrunjenom zajedničkim igrama i plesom na terasi Vrtića.

\"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\"

\"\" \"\" \"\" \"\"

AMINESS MIRAMI DISCO

29.rujna 2023.godine zahvaljujući grupaciji Aminess i njihovom activity timu u našem vrtiću smo organizirali mini disco za djecu matičnog i područnih vrtića. Na kraju nam se pridružila i hobotnica MIRAMI. Po fotografijama možete vidjeti koliko nam je bilo zabavno. Hvala Aminessu i nadamo se druženju i narednih godina 🙂

\"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\"\"\" \"\"

 

U petak 15.rujna 2023.godine djeca Srednje odgojne skupine s odgojiteljicama Nenom i Terezom, pomoćnicom Robertom, zdravstvenom voditeljicom i pedagoginjom posjetila su Seosko domaćinstvo Malta u Korčuli. Uz posjet je organizirana edukacija i jahanje konja zahvaljujući Horse riding Korčula. Zahvaljujemo našim domaćinima i gosp.Josipu na ovom vrijednom iskustvu i uspomenama za cijeli život.

\"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\"