Opremili smo Vrtić…

Novu pedagošku 2017./2018.godinu započeli smo sretno i zadovoljno jer smo uspjeli opremiti Vrtić novim didaktičkim materijalima,igračkama i novim namještajem. Donacijama i vlastitim sredstvima kupljeni su krevetići za jaslice ( 12 kom.), krevetići za vrtićku djecu ( 44 kom.), namještena je soba dnevnog boravka djece mlađe skupine sa novim ormarom sa kutijama, kutnim ormarom, kutićem kuhinje i kutićem frizera.  Kupljeni su prekrivači i posteljina za djecu jasličke skupine.Opremili smo senzornu sobu, u sklopu kancelarije pedagoginje, za rad sa djecom s teškoćama.
Donatori koji su pomogli opremanje Vrtića su: Atlantic grupa i Emil Tedeschi, Korčulanske pjatance, Lešić Dimitri, Županijska Lučka uprava, Color run swim and fun, roditelji djece našeg vrtića.
Javili smo se na natječaj Dubrovačko-neretvanske županije i dobili novčana sredstva za opremanje dječjeg igrališta novim toboganom i njihalicom. Uskoro će djeca imati priliku uživati u novim i sigurnim spravama što će olakšati boravak djece na otvorenom.

\"IMG_1887\"  \"IMG_1888\"  \"IMG_1889\"  \"IMG_1891\"  \"IMG_1894\"  \"IMG_1896\"